Renovation Newmat Sas Headquarter office in Haubourdin France

Located in a former brick-built textile factory, the spaces of office of the company were completely renovated. The project is organized in two poles, a pole internship and training reserved for the school of pose of Newmat ceilings systems and an office pole containing welcome areas, meeting rooms, offices as well as big open space grouping all the actors of the company. The set of ceilings and bright system is realized by the company, triangulated lacquered ceilings, large formats lighting ceiling and bright walls. A large reception desk specially designed for the company is optimized to receive the public. Walls and existing beams are emphasized by colors and lighting made by Newmat. Walls receive big graphic textiles designed by Quentin vaulot, among whom some are back-lit and aims to create a creative atmosphere.

  • Project Type Architecture, Office
  • Customer Newmat SAS
  • Year 2016
  • © Vaulot Architecture